Előfizetői tartalom

A magyar korrupció továbbra is aggasztja az Európai Bizottságot

Portfolio
Az Európai Bizottság (EB) által kiadott Magyarországról szóló legfrissebb országjelentés szerint a közigazgatási, a közegészségügyi, illetve a közbeszerzési korrupció továbbra is aggodalomra ad okot. A jelentés kimondja: a közbeszerzések terén továbbra is problémát okoz Magyarországon a verseny és az átláthatóság biztosítása. A hazánknak folyósított uniós források felfüggesztésének veszélye nem múlt el. Magyarország korlátozott haladást ért el az 5. országspecifikus tanácsi ajánlás végrehajtásában - olvashatjuk az EB jelentésében.

Uniós Források 2016 Császár Dániel, közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár beszél az új közbeszerzési szabályokról a Portfolio március 10.-i Uniós Források konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Az Európai Bizottság (EB) egy hete adta ki Magyarországról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés