Előfizetői tartalom

Már közel 500 milliárdnyi EU-pénzt elosztott a kormány

Vízi Ildikó
Februárban összesen 26 pályázatot hirdettek meg, 336 milliárdos keretösszeggel - derül ki a Portfolio pályázati összesítőjéből. Adatbázisunkból az is kiderül, hogy az előző hónaphoz képest összesen 32 új nyertes pályázó jelent meg a hivatalos pályázati oldalon, akik összesen 86 milliárd forintnyi támogatást nyertek el. Eddig már 475 milliárdnyi megítélt támogatásról beszélhetünk, mely összesen 2069 pályázó között oszlik meg. Adatbázisunk szerint a meghirdetett pályázatok összege összesen 4082,35 milliárd forint, azaz a teljes hét éves ciklusra tervezett összeg több mint felét már meghirdették. Ha a kifizetések nézzük, akkor még csak 10,7 milliárd forintnál járunk. Az eddig kifizetett összeg csak a 2,25%-át teszi ki a megítélt 475 milliárd forintnak.

Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyitja meg a Portfolio március 10-i Uniós Források 2016 című konferenciáját, amelyen központi téma lesz a 2016-os fejlesztéspolitikai célrendszer, az új uniós pályázatok ütemezése és felvonultatjuk a tanácsadói-finanszírozási szolgáltatások palettáját is. További részletek: Uniós Források 2016 ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái