Előfizetői tartalom

Minden az EU-pályázatokról a vezető döntéshozóktól

Portfolio
A kormány az uniós források kifizetésének felpörgetésére készül és közben feláll a visszatérítendő uniós források elosztásának intézményrendszere. Többek között ezeknek a kérdéseknek szentel külön konferenciát a Portfolio március 10-én Uniós Források 2016 címmel, amelynek részletes programja itt érhető el, regisztrálni pedig itt lehet.

A felpörgetett uniós pénzkifizetés mögötti kormányzati logikát és többek között a 2020-ig szóló fő gazdaságfejlesztési prioritásokat világítja meg a konferencia nyitó előadásában Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője. Ezt követően arról beszélgetnek a szakértők, hogy valójában mennyire függ a magyar gazdaság az EU-támogatásoktól, és mi vár ránk a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés