Előfizetői tartalom

Mindenkit sújtana Lázárék javaslata - Mi lesz a balatoni fejlesztésekkel?

Portfolio
A mai magyar uniós pályázati tanácsadói piac három főbb csoportra bontható és a minapi, a Balatont érintő miniszterelnökségi döntés kapcsán érdemes lenne a "kijáróemberek" kártékony csoportjától megkülönböztetni a másik kettőt - reagált a Portfolio megkeresésére egy nagy tapasztalattal rendelkező pályázati szakértő. Ő úgy látja: egyrészt helyes, hogy az első csoport tevékenységét korlátozni akarja a tárca, másrészt hátrányos következményekkel járna a forráskifizetésre, ha a Balatonnak szánt bő 300 milliárd forintnyi támogatásnál a szakmai munkából teljes egészében kizárnák a piaci alapon működő tanácsadói szakmát.

A Balatont érintő nagy horderejű döntés, illetve a felpörgetett uniós támogatás-kifizetés, valamint a tanácsadó cégek szerepe is terítéken lesz a jövő csütörtöki Uniós Források 2016 című konferenciákon, amelyet Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg, illetve az első panelbeszélgetésben Csepreghy Nándor miniszter-helyettes is részt vesz. További részletek: ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái