Előfizetői tartalom

MFB: rövidesen jönnek a visszatérítendő források egy jobb rendszerben

Portfolio
Az a célunk, hogy a lehető leghamarabb és a legszélesebb körben elindítsuk a 2014-2020-as visszatérítendő uniós forrásokat egy jobb elosztási rendszerben és ez várhatóan az idei második negyedévtől meg is történik - hangsúlyozta a Portfolio mai Uniós Források 2016 című konferenciája keretében tartott előadásában Kovács Zsolt. Az alapok alapja funkciót betöltő Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgató-helyettese jelezte, hogy a forráselosztási hálózat felállítását szolgáló MFB Pontokra vonatkozó közbeszerzési pályázatnál rövidesen eredményt hirdetnek és egyúttal jelezte: ha azt látják, hogy az új rendszer sem fedi le tökéletesen az országot, akkor nyitottak a változtatásra.

Kovács Zsolt előadásában az alábbi főbb kereteket említette:Az MFB minden cipőfajtával rendelkezik, amire az igények adottak, illetve a GINOP-ban a visszatérítendő források (pénzügyi eszközök) körében rögzítésre kerültek (hitel, kombinált termékek, kockázati tőke, garancia) Ehhez a feladatkörhöz széles körben elérhető forrásokra van szükség, könnyen és gyorsan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés