Előfizetői tartalom

350 milliós uniós pénzzel támogatják a tanodákat

Portfolio
Megjelent a Tanoda programok támogatása című felhívás, mely során a közép-magyarországi régióban megvalósuló projekteket támogatják 350 millió forinttal. A felhívás lehetőséget teremt a hátrányos helyzetű tanulókkal, köztük roma tanulókkal foglalkozó tanodák továbbfejlesztésére és tanodai programok megvalósítására. A támogatási kérelmeket 2016. április 18-tól lehet benyújtani egészen június 30-ig. Egy szervezet egy megvalósítási helyszínre egy támogatási kérelmet nyújthat csak be.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a "Tanoda programok támogatása" című (VEKOP-7.3.2-16 kódszámú) felhívás. A felhívás célja a résztvevő hátrányos helyzetű tanulók körében a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentése, a képzettségi szint növelése és az iskolai sikeresség előmozdítása a minőségi oktatáshoz. Ennek érdekében a felhívás lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés