Előfizetői tartalom

Kikerülnek a visszatérítendő EU-források az MFB mérlegéből

Portfolio
A mérlegen kívüli tételek között kell nyilvántartania az MFB-nek az alapok alapja funkciója keretében finanszírozott visszatérítendő uniós forrásokat - ez a lényege annak a kormányrendeletnek, amely a legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg, és amelynek kiadása előtt a kormány kikérte a Magyar Nemzeti Bank véleményét is.

A nagyon rövid Kormányrendelet (53/2016. (III. 22.)) a hitelintézetek és a pénzügyi vállalkozások éves beszámoló készítési és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 250/2000. (XII. 24.) Kormányrendeletet módosítja, hiszen ezen jogszabály 13. §-át a következő (12) bekezdéssel egészíti ki:(12) Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés