Előfizetői tartalom

Milliárdos EU-támogatást kap néhány nemzeti park

Portfolio
A nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztésére összesen 4,5 milliárd forintot szán a kormány - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon. A pályázatra csak nemzeti park igazgatóságok pályázhatnak önállóan, de konzorciumi tagként már beadhatják kérelmeiket egyéb egyesületek, sportegyesületek, egyéb szövetség, egyéb sportszövetség, illetve állami tulajdonú erdőgazdaságok is. Felhívás célja a kisléptékű, fenntartható és a kulturális értékeket hitelesen bemutató turisztikai fejlesztések támogatása. Országosan csak 4-8 nemzeti park osztozhat a 4,5 milliárdos összegen, kivétel a Közép-Magyarországi régió területe, mert az ott megvalósuló projektek nem támogathatóak.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a "Nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztése" című (GINOP-7.1.5-16 kódszámú) felhívás.A felhívás részleteiA Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 4,5 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 4 - 8 db. A projekt szakmai és műszaki elvárásairól részletesen a Felhívás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés