FONTOS Minimálbér és garantált bérminimum 2023: jöhet a pénzeső a dolgozóknak?
 
Előfizetői tartalom

Gigantikus EU-s pályázatok nyílnak energetikai korszerűsítésre

Portfolio
A helyi önkormányzatok és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok energetikai korszerűsítését, megújuló energiaforrások kiaknázását 90 milliárd forinttal támogató két újabb pályázat jelent meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) - derül ki a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményekből. A támogatási kérelmeket konzorciumi formában is be lehet adni. A megvalósítás helyszíne a kevésbé fejlett régiók településeire terjed ki. A támogatási kérelmek benyújtására 2016. április 22-től lesz lehetőségük a pályázóknak.

A Széchenyi 2020 keretében két új pályázat jelent meg"Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése" TOP-3.2.1-15 "Önkormányzatok által vezérelt, a helyi adottságokhoz illeszkedő, megújuló energiaforrások kiaknázására irányuló energiaellátás megvalósítása, komplex fejlesztési programok keretében" TOP-3.2.2-151. Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái