Előfizetői tartalom

Mire figyeljünk, ha EU-pályázaton indulunk? - Itt a céges önteszt!

Portfolio
Uniós pályázatokhoz kapcsolódó öntesztet készített az Állami Számvevőszék, ezzel az európai uniós forrásokat felhasználó költségvetési szervek és a gazdasági társaságok számára is elérhetővé vált az ÁSZ egyedülálló önteszt-rendszere - ezt azután jelentette be Domokos László, az ÁSZ elnöke, hogy megbeszélést folytatott Zupkó Gáborral, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetőjével.

Mi ez az önteszt?Az ÁSZ mai közleménye szerint az önteszt kérdései átfogóan tartalmazzák az EU támogatások felhasználásával megvalósított projektek előkészítése és lebonyolítása során teljesítendő követelményeket, kitöltésük rávilágíthat az esetlegesen elutasított pályázatok sikertelenségének okára, vagy segíthet a felkészülésben a későbbiekben benyújtandó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés