Előfizetői tartalom

EU-s milliók jönnek a cégeknek - elmondjuk, hogy kell pályázni

Portfolio
A vállalkozói szektorban központi kérdés, hogy hogyan alakul idén a gazdasági környezet, és hányan férnek hozzá az uniós forrásokhoz. Tudni szeretné, hogy mik az új ciklus forrásaival kapcsolatos eddigi tapasztalatok? Érdekli, hogy milyenek a növekedési kilátások banki szemmel? Mindent megtudhat a gazdaság aktuális helyzetéről és az uniós pályázatok széles tárházáról a Portfolio - KAVOSZ Dél-Magyarországi Gazdasági Fórumon Kecskeméten, ahol az MKB Bank nyilvánosság előtt ritkán szereplő elnök-vezérigazgatója is megszólal a témában.

Miközben általában a 2014-2020-as uniós ciklus pályázati dömpingjéről van szó, 2016 március vége felé járunk, és még csak korlátozottan jelentek meg közvetlenül a vállalkozóknak szóló kiírások. Emiatt sokan frusztráltak, és felmerül a kérdés, hogy hogyan jutnak forráshoz a vállalkozói szektor szereplői 2016-ban. Az is sokakat foglalkoztak, hogy az előző ciklusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés