Előfizetői tartalom

Hozzányúl nagy tervéhez a kormány - Készülhetnek a kertes házban élők

Portfolio
Megjelent a legfrissebb Magyar Közlönyben egy olyan kormányhatározat, amely szerint módosítja a kormány a 2014-2020-as uniós ciklusban közel 1200 milliárd forintos keretösszegű Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programot. A szűkszavú határozatból a változás tartalma, illetve annak oka egyáltalán nem derül ki, így egyelőre korábbi kormányzati jelzésekre tudunk támaszkodni. Ezek szerint részben azért módosul a KEHOP, mert egyrészt elveszik a lakosságtól a korábban beígért vissza nem térítendő támogatást, de "cserébe" nemcsak a panelben, hanem a kertes családi házban élőknek is adna visszatérítendő forrást a kormány energiahatékonysági felújításokra. A KEHOP módosítása így könnyen lehet, hogy tágabb keretben értelmezendő és összefügg a CSOK, illetve NOK célrendszerével.

Kezdjük a lényeggel!A legfrissebb Közlönyben található 1153/2016. (III. 25.) Korm. határozat szerint módosul a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program. Bár a kormányhatározatból nem derül ki se a változás oka, se annak tartalma, az elmúlt időszak alapján mi az alábbiakra tudunk következtetni: A tavaly tavasszal elfogadott KEHOP szerint vissza nem térítendő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái