Előfizetői tartalom

Csepreghy: hozzányúlunk egy másik fontos programhoz is

Indokolt az élelmiszeripari közepes méretű cégek uniós forráshoz juttatása is, így emiatt kezdeményezni fogja a kormány a Vidékfejlesztési Operatív Program formális módosítását - mondta el a Portfolio-nak Csepreghy Nándor a múlt pénteki pályázati tanácsadókkal történt második egyeztetésről. A Miniszterelnökség miniszter-helyettesének szavai szerint az itthon felpörgetett pályázati kifizetés miatt valóban megugorhat majd a következő években a pénzforgalmi államháztartási hiány, de ezt a létrejövő projektek adóbefizetése szűkíti, a tényleges deficitet pedig az intenzívebb lakossági állampapír értékesítés úgyis képes lesz majd finanszírozni. Jelzése szerint a 2020 utáni uniós támogatási rendszer jövője szempontjából egy jövő heti krakkói csúcstalálkozó ismét fontos lesz.

Módosítja a VP-t a kormányAz új uniós pályázatok fókuszáról, tartalmáról elsősorban a kamarákkal és a KAVOSZ-szal egyeztetünk, a piaci alapú pályázati tanácsadó cégekkel pedig elsősorban a formai-technikai kérdéseket vitatjuk meg - jelezte megkeresésünkre Csepreghy a múlt pénteken lezajlott, második ilyen egyeztető fórumról. Szavai szerint a FAIR pályázati rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés