Előfizetői tartalom

Cégvezető vagy? Most beleszólhatsz a bürokráciacsökkentésbe

Portfolio
A Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium országos konferenciasorozatot szervez "A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentési program kidolgozása" című Európai Uniós projekt keretében - írja a Miniszterelnökség egy mai közleményében. A roadshow 2016. április 15-től június 10-ig tart majd, melynek keretében a vállalkozókat is megkérdezik a bürokráciacsökkentésről.

A Miniszterelnökség által vezetett konzorcium országos roadshow keretében kérdezi meg a vállalkozói szektor véleményét a bürokráciacsökkentésről. A konferenciasorozat 2016. április 15-én indul és június 10-ig tart. Miniszterelnökség a közleményében közzétette, hogy a közigazgatás átalakítása és a bürokráciacsökkentés célja, hogy a vállalkozói szektorhoz köthető...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái