Előfizetői tartalom

Csepreghy: mindenképpen támogatjuk az élelmiszeripari középvállalatokat

Portfolio
"A kormány minden lehetőséget vizsgál, a hazai támogatásét is, de mivel még nem hozott végleges döntést", ezért a Vidékfejlesztési Operatív Program módosítása egyelőre csak az egyik lehetősége a probléma megoldásának - hangsúlyozta az élelmiszeripari középvállalatokkal kapcsolatos probléma kapcsán Csepreghy Nándor a Portfolio-nak.

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, miniszter-helyettese ezzel pontosította hétfőn nekünk elmondott szavait, hiszen nem döntött még a kormány a VP formális módosításáról. Azt azonban most is egyértelműsítette: mindenképpen szeretnék támogatni az élelmiszeripari középvállalatokat, amelyek a VP szabályrendszere miatt lényegében kiszorulnak az uniós támogatásokból....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés