Előfizetői tartalom

Fél évig várakoztatja a kormány a fiatal vállalkozókat

Portfolio
Fél éves felkészülési idővel jelent meg a "Fiatalok vállalkozóvá válása - Vállalkozások indítási költségének támogatása" felhívás, melyre közel 3 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A támogatási kérelmeket csak idén október 3-tól lehet majd beadni, amelynek alapja, hogy egy korábbi pályázatra épül a mostani felhívás. A féléves felkészülési idő segíthet a kormánynak abban, hogy elkerülje az előző fiatal vállalkozós pályázat különféle problémáit, egyúttal a pályázóknak is több idejük lesz felkészülni a beadásra. Mindez oda vezet, hogy a fiatal vállalkozók már idén nem valószínű, hogy pénzt láthatnak a pályázatból.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a "Fiatalok vállalkozóvá válása - Vállalkozás indítási költségeinek támogatása " című GINOP-5.2.3-16 kódszámú felhívás. Bár a kormány a pályázat megjelentetésével formálisan teljesítette a GINOP ÉFK-ban vállalt menetrendet, de a féléves várakoztatási idő elsőre furcsának tűnik. Ennek oka lehet az, hogy ez a pályázat egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés