Előfizetői tartalom

Máris hozzácsapnak 28 milliárdot két dunántúli beruházáshoz

Portfolio
Még a támogatási szerződések megkötése előtt hirtelen közel 28 milliárd forinttal megnövelte a kormány két dunántúli nagy vasúti EU-s projekt támogatási keretösszegét és ezekkel az új számokkal javasolja megkötni a szükséges szerződéseket - derül ki az érdekes eset a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent egyik kormányhatározatból.

Az 1161/2016. (IV. 5.) kormányhatározat arról szól, hogy az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program 2. és 3. prioritása keretében megvalósuló két kiemelt projekt támogatását összesen 27,6 milliárd forinttal megnövelik, valamint az IKOP-2.1.0-15-2016-00008 azonosító számú ("Szántód-Kőröshegy-Balatonszentgyörgy vasútvonal korszerűsítése és kiegészítő munkák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés