Előfizetői tartalom

Áprilisban újabb három gazdaságfejlesztési pályázat jön

Portfolio
Még áprilisban megjelenik három pályázat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében, illetve júniusban újra megnyílik három, korábban felfüggesztett népszerű GINOP-os pályázat - mondta el Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára egy mai szakmai rendezvényen. Van megoldás a tartós munkanélküliségre Cseresnyés Péter, munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár szavai szerint és hangsúlyozta, hogy a GINOP két prioritásának célja (5. és 6.) a versenyképes munkaerő biztosítása a vállalkozások számára. A nagyvállalatoknak és az építőiparnak is lesz lehetősége pályázni a GINOP bizonyos felhívásaiban.

Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója nyitotta meg előadásával az MKB Bank és a Joint Venture Szövetség (JVSZ) mai közös rendezvényét, amely a "Vállalati fejlesztési lehetőségek: 2016 Párbeszéd a GINOP programokról és a fejlesztési fókuszterületekről" címet viselte. Előadása során többek között azt fejtette ki, hogy meglátása szerint az első nagyobb volumenű...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái