FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Áprilisban újabb három gazdaságfejlesztési pályázat jön

Portfolio
Még áprilisban megjelenik három pályázat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében, illetve júniusban újra megnyílik három, korábban felfüggesztett népszerű GINOP-os pályázat - mondta el Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára egy mai szakmai rendezvényen. Van megoldás a tartós munkanélküliségre Cseresnyés Péter, munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár szavai szerint és hangsúlyozta, hogy a GINOP két prioritásának célja (5. és 6.) a versenyképes munkaerő biztosítása a vállalkozások számára. A nagyvállalatoknak és az építőiparnak is lesz lehetősége pályázni a GINOP bizonyos felhívásaiban.

Balog Ádám, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója nyitotta meg előadásával az MKB Bank és a Joint Venture Szövetség (JVSZ) mai közös rendezvényét, amely a "Vállalati fejlesztési lehetőségek: 2016 Párbeszéd a GINOP programokról és a fejlesztési fókuszterületekről" címet viselte. Előadása során többek között azt fejtette ki, hogy meglátása szerint az első nagyobb volumenű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés