Előfizetői tartalom

Itt egy mobilalkalmazás, amin követheted az uniós beruházásokat

Portfolio
Az EU Közpénzfigyelő mobilalkalmazás segítségével most te is elmondhatod a véleményedet az EU- pénzből megvalósult beruházásokról. A mobilapplikációt a Transparency International (TI) fejlesztette ki. Nincs más dolgod, csak letölteni az appot, és már értékelheted is az uniós pénzekből fizetett beruházások hasznosságát, minőségét és ésszerűségét. A legrosszabbnak ítélt projekteket kivizsgálja a TI.

EU Közpénzfigyelő alkalmazást fejlesztett a TI Magyarország, mely tartalmazza az uniós pénzből finanszírozott projektek adatbázisát. Az EU-s támogatással megvalósult beruházások közül 562 kiválasztott projekt 2500 térképen is böngészhető pontként jelenik meg az alkalmazásban, GPS alapú helymeghatározással. Az alkalmazás figyelmeztet, ha egy EU-s támogatással megvalósult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés