Előfizetői tartalom

A Bizottságnak is gyanús az Új Nemzedék Központ sok milliárdja

Portfolio
A Bizottság megkérte hazánkat, hogy Ujhelyi István, EP-képviselő által felvetett kérdésekre adjon tájékoztatást - írja a 444.hu. Az Európai Bizottság szerint, a képviselő által feltett kérdés a helyi hatóságok feladatkörébe tartozik, de ettől függetlenül figyelik a Társadalmi Megújulás Operatív Programon (TÁMOP) belül megvalósult projektet. Az Irányító Hatóság szabálytalansági eljárást indított, mely még jelenleg is a fellebbezés szakaszában van.

Az Új Nemzedék Központ (ÚNK) TÁMOP keretében 3,3 milliárd forintot kapott, majd ehhez még tavaly ősszel 5 milliárdos támogatást nyert el. Az ÁSZ márciusban megjelent közleményében, azt írta, hogy az ÚNK 2011 és 2014 közötti vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenysége számvevőszéki ellenőrzéséhez szükséges dokumentumokat nem bocsátotta az ÁSZ rendelkezésére.Kérdés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés