Előfizetői tartalom

Tízmilliárdokkal több gazdaságfejlesztési EU-pályázat jön idén

Portfolio
Megjelent a mai Magyar Közlönyben a legnagyobb keretösszegű uniós Operatív Programunk (GINOP) átdolgozott idei pályázati menetrendje, amelyből az látszik, hogy a pályázatok együttes keretösszege a januári 1230 milliárd forinthoz képest több tízmilliárd forinttal emelkedett. Ennek oka, hogy számos új pályázati felhívás is várható idén, illetve a már jelzett pályázatok közül néhánynak a keretösszege is bővül. Nehéz azonban átlátni a pontos új menetrendet, mivel a Közlöny kizárólag a változásokat mutatja be. Az viszont jól látszik, hogy számos, év elejére ígért pályázatot a menetközbeni csúszások miatt több hónappal későbbre ígérnek. Ma a GINOP mellett másik három (VEKOP, KÖFOP, MAHOP) program éves pályázati menetrendjének módosítása is megjelent, de alábbiakban csak a GINOP-ot foglaljuk össze röviden.

A GINOP ÉFK módosításában pályázati felhívások nevei kerülnek pontosításra, a pályázatok keretösszegei, illetve a meghirdetésük dátuma módosul. Továbbá megfigyelhető néhány prioritás esetében, hogy bővül a pályázati felhívások listája, ezzel együtt a 2016-os évre rendelkezésre álló teljes keretösszeg. Az eredeti, január 19-én közzétett GINOP-menetrendet ebben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái