Előfizetői tartalom

Összekapja magát Kaposvár Lázár figyelmeztetése nyomán

MTI
|
Portfolio
Hat pályázaton tervez 14,7 milliárd forintnyi területfejlesztési uniós forrást elkölteni Kaposvár, amelyből az elsőt múlt pénteken már be is adták - jelezte egy ma megtartott sajtótájékoztatón a megyei jogú város polgármestere. A jelek szerint Kaposvár valóban igyekszik minél hamarabb lekötni projektekkel a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) neki szánt forrásokat, azt követően, hogy az elmúlt egy hónapban a Miniszterelnökség vezetése, Lázár János, illetve Csepreghy Nándor is a TOP-források minél előbbi lehívását, a projektek előkészítésének felpörgetését szorgalmazta.

Szita Károly kaposvári polgármester mai sajtótájékoztatójának főbb üzenetei az MTI tudósítása alapján: Kaposvár 14,7 milliárd forintra pályázhat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) A város gazdaságfejlesztésre 4,4 milliárd, az energiahatékonyságot, a megújuló energiák felhasználását célzó beruházásokra 2,3 milliárd, munkahelyteremtésre...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái