Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: 30 milliárddal több uniós pályázat jön idén

Portfolio
A napokban megjelent három Operatív Program módosított Éves Fejlesztési Kerete, amelyek szerint összesen 30 milliárd forinttal több uniós forrás áll majd a pályázók rendelkezésére idén. A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program (KÖFOP) és a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) esetében a felhívások nevében, kódszámában, keretösszegében és a tervezett meghirdetés dátumaiban történt változás, továbbá kiegészülnek új pályázati felhívásokkal. A Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) esetében pedig a teljes éves fejlesztési keret módosult.

Három operatív program éves pályázati menetrendje módosult a napokban, mely változások a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelentek meg. A MAHOP, VEKOP és KÖFOP mellett a GINOP pályázati menetrendjének módosításáról már írtunk, bővebb összefoglalóval pedig hamarosan jelentkezünk.Az eredeti menetrendekA Portfolio mind a három Operatív Program 2016 évre vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés