Előfizetői tartalom

EU-pénzzel megy neki a gyermekszegénységnek a magyar kormány

Portfolio
Megjelent az integrált térségi gyermekprogramokat támogató felhívás, melynek keretösszege 15 milliárd forint - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon. A pályázat kifejezetten gyermekszegénység visszaszorítását, megelőzését és a szegény családban élő gyermekek, továbbá a tartós rászorultságban élők számának csökkentését célozza meg. A fejlesztés megvalósulásának helyszíne Magyarország kevésbé fejlett régiói. A helyi önkormányzatok és non profit szervezetek pályázhatnak június 15-től.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az "Integrált térségi gyermekprogramok" című (EFOP-1.4.2-16 kódszámú) felhívás.Részletek a pályázatrólA rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 15 milliárd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma 31 db. A támogatási kérelmek benyújtása 2016. június 15-től 2018. június 15-ig folyamatosan lehetséges. A projekt fizikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés