Előfizetői tartalom

Brutális retorziót tervez a kormány a csúszó EU-projektekkel szemben

Portfolio
Azt a kiemelt uniós projektet, amelynél nem tartják a közbeszerzés kiírásának, vagy a szállítói előleg lehívásának feszes határidejét, törölni fogják az idei éves pályázati menetrendből, azaz 2016-ban nem kapják meg a tervezett forrást - ezt a brutális retorzióval felérő szabályt tartalmazza az a kormányhatározat, ami a legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg. Az új rezsim elindulásáról, a kiemelt uniós projektek felgyorsítási tervéről már tett említést a csütörtöki Kormányinfón Lázár János.

Pörgetni kell a kiemelt projekteketA Miniszterelnökséget vezető miniszter már az elmúlt hetekbeli sajtótájékoztatókon is jelezte, hogy komoly elbeszélgetéseket tervez a miniszterelnök a minisztertársaival, mert a nevesített kiemelt projektek (amelyek előre dedikált uniós forrást kapnak az egyes Operatív Programok Éves Fejlesztési Kereteiben) közül elég sok rosszul áll, késik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés