Előfizetői tartalom

Indul az országos tanyafejlesztési program

Portfolio
A tanyafejlesztési program keretében három célterületre pályázhatnak a tanyán élők, amelyre 725 millió forint jut - jelentette be Fazekas Sándor a tegnapi sajtótájékoztatón. A települési és térségi fejlesztéseket, a tanyagazdaságok indítását és fejlesztését, illetve a tanyák lakóépületeinek felújítását, valamint lakó- és vagyonbiztonságot szolgáló egyéni fejlesztéseket támogatnak. A pályázati felhívások jövő hét második felétől lesznek elérhetőek, míg a kérelmeket várhatóan ez év júniusától lehet majd benyújtani. A nyertes pályázatokhoz akár 75 %-os előleget is igénybe lehet venni.

A 725 millió forintos nemzeti forrásból finanszírozott tanyaprogram keretében a tanyán élők három célterületre pályázhatnak - olvashatjuk a kormány hivatalos oldalán. A települési és térségi fejlesztések támogatására biztosított keretösszeg 200 millió forint. A tanyagazdaságok indításának és fejlesztésének mezőgazdasági csekély összegű támogatására pedig 400...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés