Előfizetői tartalom

Rövidesen kimerül az élelmiszeripari gigapályázat kerete

Portfolio
A februárban megnyílt, élelmiszeripari beruházásokat támogató 151 milliárd forintos keretű nagy uniós pályázat első szakaszára 126 milliárdos támogatási igény érkezett, de azóta már 130 milliárd forint fölé emelkedett a támogatási igény - jelezte a Magyar Időknek Kis Miklós Zsolt. A Miniszterelnökség agrár- és vidékfejlesztésért felelős államtitkára úgy látja, hogy az első szakaszban beérkezett pályázatokról már nyáron megszülethetnek a támogatói döntések, azaz az új állami pályázatértékelői rendszer nem fogja lassítani a döntéshozatalt, év végéig pedig az előlegeket is meg fogják majd kapni a nyertesek.

A szombat este megjelent cikk főbb információi:A "Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás- hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban" című, 151 milliárdos keretösszegű pályázatra (VP-3-4.2.1-15) az első szakaszban 126 milliárd forint értékben érkezett támogatási kérelem a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH), azóta pedig már 130 milliárd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái