Előfizetői tartalom

Kétmilliót kaphatsz, ha kisgyermekes munkavállalót alkalmazol

Portfolio
Idén már hatodik alkalommal lehet pályázni "A Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása" című pályázatra, melyre összesen 40 milliós forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A pályázat célja családbarát munkahelyek kialakítása, mely segíti a munka és a magánélet összeegyeztetését. A pályázat keretében kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési, közigazgatási szervek is pályázhatnak maximum 2 millió forintra. Az érdeklődők 2016. június 3-ig nyújthatják be jelentkezésüket.

A pályázat célja, olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.Néhány fontosabb információ a pályázatrólA pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés