Előfizetői tartalom

Mától országszerte elérhető az uniós ingyenhitel

A ma Kecskeméten megnyílt MFB Pont ünnepélyes átadásával hivatalosan is elindult az európai uniós visszatérítendő támogatások közvetítésére kialakított MFB Pontok hálózata. Az új pontok a vállalkozásokat elsőként 44 milliárdos keretösszeggel meghirdetett, 0 százalékos kamatozású hitellel várják. A közeljövőben újabb közbeszerzést írnak ki a hálózat bővítésére, amelynek köszönhetően összesen közel 650 ponton érhetik el a vállalkozók a visszatérítendő forrásokat az országban.

Elindult az MFB Pontok hálózata, megnyílt az első 26 pont, ahol a vállalkozások uniós a visszatérítendő hitelek igényelhetik, illetve egyéb szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a hazai gazdaságfejlesztés fontos szereplőjeként ezzel megújította az uniós források szétosztásának folyamatát.Elsőként indult el Európában ez az intézményrendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés