Előfizetői tartalom

Elképesztő lazítás: még számla sem kell a 60 milliárdnyi EU-pályázathoz

Portfolio
A napokban módosították a két, "Ipari parkok, iparterületek fejlesztése" című felhívást, amelyek keretösszege összesen 60 milliárd forint. A legszembetűnőbb lazítás az elszámolható költségek körét érinti, mely szerint a költségek felmerülését nem kell alátámasztani háttérdokumentumokkal, és a piaci áraknak való megfelelést sem kell vizsgálni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kifizetési kérelem mellékleteként nem kell az igazoló dokumentumokat benyújtani, illetve a helyszíni ellenőrzés során sem vizsgálhatják ezeket.

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent "Ipari parkok, iparterületek fejlesztése" című TOP-1.1.1-15 kódszámú felhívás és az "Ipari parkok, iparterületek fejlesztése" című TOP-6.1.1-15 kódszámú felhívás is.Elképesztő engedményMindkét felhívás esetében az elszámolható költségek körében történt kiegészítés, mely szerint az egyszerűsített elszámolási mód...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái