Előfizetői tartalom

Egy éve vártak erre az örömhírre uniós pályázók százai

Portfolio
Összesen 604 céges pályázó örülhet annak, hogy a napokban kihirdették a tavaly nyáron megjelent gazdaságfejlesztési uniós pályázatok győzteseinek utolsó körét. Az eredményekről a nemzetgazdasági tárca ma adott ki összesítő közleményt. Eszerint a négy tavaly nyári GINOP-pályázaton összesen 15,9 milliárd forintnyi támogatást nyertek a cégek, amelyek nyomán összesen 26 milliárd forintnyi összköltségű fejlesztés indulhat el. Emellett egy idén év eleji kiemelt GINOP-felhíváson további 1,3 milliárdot nyert el egy konzorcium.

Hónapok óta türelmetlenül várták cégek százai azt, hogy mikor születnek meg az utolsó támogatói döntések a tavaly nyáron meghirdetett négy GINOP pályázaton, hiszen a pályázatokat már legalább 8-10 hónappal ezelőtt beadták és egy hónapon belüli elbírálás szerepelt a felhívások nyitóoldalain. A napokban elkezdtek megjelenni a támogatói döntések a nyerteseket összefoglaló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés