Előfizetői tartalom

Újra kaphatunk pénzt az államtól hűtőgép és fagyasztó cseréjére

MTI
Folytatódik az Otthon Melege Program, júliustól ismét lehet pályázni hűtőgépek és fagyasztók cseréjére - jelezte egy mai budapesti sajtótájékoztatón Szabó Zsolt. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NGM) fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkára által bejelentett keret ismét csekély országos szinten, hiszen mindössze 500 millió forintot osztanak majd ki. Egy jelentkező az új, energiatakarékos berendezés 50 százalékát, maximum 45 ezer forintot kaphat.

Az államtitkár jelzése szerint régi, korszerűtlen hűtőszekrények, fagyasztóládák, fagyasztószekrények cseréjére van lehetőség és a korábbihoz hasonlóan ez a kiírás is régiónként történik majd: elsőként július 4-étől az észak-alföldi régióban élők jelentkezhetnek. A régiók között a lakosság arányában osztották el a pénzügyi keretet. A nagycsaládosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés