Előfizetői tartalom

Ötszázmillióból élénkítené a muravidéki gazdaságot a kormány

MTI
A helyi gazdaság, a fiatal gazdálkodók megerősítését, a foglalkoztatás bővítését és a szülőföldön való megmaradást egyaránt szolgálná a szlovéniai Muravidéknek szánt 500 millió forintos gazdaságélénkítési program, amelyről a jövő évi költségvetés tárgyalása során dönt a magyar Országgyűlés - mondta el a parlament nemzeti összetartozás bizottságának elnöke szerdán Dobronakon.

Pánczél Károly a bizottság kihelyezett ülését követően tartott sajtótájékoztatón beszélt a Lendvához közeli faluban arról, hogy a pályázati csomag egyik fő eleme egy tangazdaság elindítása lenne, ahol a helyi termékek gyártását, piacra jutását is segítenék ezzel. A fiatal vállalkozók helyben maradását, illetve ezzel a magyarság erősítését is szolgálná a pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés