Előfizetői tartalom

Végre kiderült, hogy mekkora EU-támogatást kapnak a Pest megyei cégek

Portfolio
Hetekig tartó bizonytalanság után ma végre kiadott egy általános tájékoztatást az NGM arról, hogy pontosan hogyan is néz ki a támogatás mértéke az egyes Pest megyei településeken és cégméreteknél a "KKV-k kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében" című felhívásnál - jelezte több piaci forrás a Portfolionak. A tájékoztatás lényege, hogy Budapesten megvalósuló beruházások nem támogathatóak, illetve a támogatás mértéke minimum 10% maximum 55% az összes elszámolható költségnek attól függően, hogy mekkora a cég és pontosan hol lesz a beruházás helyszíne. Az továbbra sem világos, hogy a mikrovállalkozások mire számíthatnak, illetve az is fontos, hogy az alábbi NGM-tájékoztatás valóban csak tájékoztató jellegű, azaz nem számít hivatalos állásfoglalásnak.

A május közepén meghirdetett 4 milliárdos keretösszegű uniós pályázat feltételeiről korábbi cikkünkben olvashatnak.Támogatás mértékeA pályázat felhívásának 3.2 A támogatható tevékenységek állami támogatási szempontú besorolása pontja alapján regionális beruházási támogatás és kis- és középvállalkozásoknak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés