Előfizetői tartalom

Így zajlott az állítólagos válságtanácskozás Orbánnál

Portfolio
Rengeteg feladatot kiosztott a miniszterelnök azon a két héttel ezelőtti ülésen, amelyen a gazdasági növekedésélénkítés lépéseit vettük sorra - hangsúlyozta a mai parlamenti projektmenedzseri egyeztetésen Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség államtitkára. Ma jelzett néhány olyan lépést, amelyről a kormány már tárgyalt múlt héten, vagy a mai ülésre kerül be elé.

Kapcsolódó cikkünk2016.05.26Orbán Viktor válságstábot hívott összeA ma jelzett lépések:Az uniós pályázatok állami kezdeményezettjeinél a kormány egyedi kormánydöntés keretében megengedheti, hogy az elszámolható költségek 12,5%-os mértékén belül 2%-nál többet is költhessen az adott projektgazda ingatlanvásárlásra, ha az indokolt Az előlegszabályok jelentős lazításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés