Előfizetői tartalom

Hatalmas az érdeklődés az első uniós ingyenhitel iránt

Portfolio
Már mintegy 2 milliárd forintos hiteligényt rögzítettek az MFB rendszerében az illetékes szakértők és több mint 10 milliárd forintnyi további hiteligényről zajlanak az MFB Pontokban az ügyféltárgyalások - jelentette be az MFB Pontokról szóló országos rendezvénysorozat csütörtöki győri állásán Eőry Gábor. Az MFB Zrt. Értékesítés-irányítási Igazgatóság ügyvezető igazgatója azt is elmondta: a nagy érdeklődést látva még gyorsabb lesz az MFB Pontok országos megnyitási folyamata és a jogszabályban meghatározott december végi határidő előtt, már szeptemberre megnyílhat az első közbeszerzés keretében tervezett 442 MFB Pont.

A győri esemény után a Portfolio és az MFB Bank közös rendezvénysorozata jövő kedden Debrecenbe, majd csütörtökön Miskolcra látogat. További részletek: DEBRECEN - Elstartoltak a nulla százalékos EU-hitelek! Országos rendezvénysorozat az MFB Pontokról INFÓJELENTKEZÉS A létező legjobb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái