Előfizetői tartalom

Utolsó lehetőség: Székesfehérváron is bemutatkozik a 0%-os EU-hitel

Portfolio
Példátlanul kedvező feltételekkel, valóban nulla százalékos kamattal indult el a napokban az első uniós kkv-hitel Magyarországon, és számos további konstrukció jön még olyan cégeknek is, amelyek eddig kiszorultak az olcsó banki finanszírozási lehetőségek köréből. Hol és mikortól lehet ezeket elérni, illetve milyen fejlesztésekre kérhetők? Mikre kell odafigyelni az EU-s visszatérítendő pénzügyi eszköz források igénylése során? Ezekre és számos más fontos kérdésre kaphatunk választ azon az országos előadássorozaton, amelyet a Portfolio az MFB Bankkal és négy hitelintézettel közösen szervez június során. Ennek keretében mSzegedre holnap pedig végül Székesfehérvárra ér a rendezvénysorozat.

A 2014-2020-as uniós ciklusban több mint 700 milliárd forintnyi EU-s visszatérítendő uniós pénzügyi eszköz áll Magyarország, illetve a pályázók rendelkezésére, hogy bővítsék termelési kapacitásaikat, versenyképesebbé tegyék működésüket, illetve csökkentsék energiafelhasználásukat. A hatalmas forrásokat koordináló MFB Bank szakított az előző ciklus lazább pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái