FONTOS A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől
 
Előfizetői tartalom

Még két napod van, ha prototípust akarsz fejleszteni EU-pénzből

Portfolio
Már csak két napig adhatóak be a Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című pályázat kérelmei a közép-magyarországi régióban, ugyanis a beadás péntektől átmenetileg szünetel - olvashatjuk a hivatalos pályázati oldalon megjelent tegnapi közleményben. A felfüggesztés 2016. július 15-én 16.00 órától lép életbe a beérkezett támogatási kérelmek értékelésének idejéig. A hivatalos pályázati oldalon található adatbázis alapján közel 3 milliárdos már a túljelentkezés a pályázatra.

A májusban megjelent "Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés" című VEKOP-2.1.7-15 kódszámú felhívás keretösszegének kimerülése miatt, 2016. július 15-én 16.00 órától a beérkezett támogatási kérelmek értékelésének idejére a támogatási kérelmek beadása átmenetileg szünetel. A pályázat meghirdetett keretösszege 6 milliárd forint és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés