Előfizetői tartalom

Már tízezrek hűthetik a sörüket az új hűtőben

Portfolio
Már több mint 20 ezer pályázat érkezett az Otthon Melege Program Hűtőgépcsere alprogramjára - olvashatjuk a kormány hivatalos oldalán megjelent közleményben. A pályázatot nagycsaládosok és nyugdíjasok adhatják be, mely keretében új hűtő- vagy fagyasztógépek vételárának 50 százalékát támogatják. A következő régiós nyitás 2016. július 18-án 8 órától lesz a nyugat-dunántúli régióban.

Az Otthon Melege Program háztartási nagygépek cseréje alprogram jelenleg rendelkezésre álló 500 millió forintos keretösszegét régiónként osztják el, melyre ügyfélkapus regisztrációval rendelkező nyugdíjasok és nagycsaládosok nyújthatnak be kérelmeket. A támogatás mértéke az új hűtő- vagy fagyasztógép vételárának 50 százaléka, de A+ energiaosztályú készülék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés