Magyar világhírű szoftver, ami segít a hatékony munkavégzésben
Uniós források

Magyar világhírű szoftver, ami segít a hatékony munkavégzésben

Portfolio
A magyar innovatív BaseWalk Kft. olyan szoftvert fejlesztett ki, amely azt ígéri, hogy megoldást talál az állandóan gép előtt ülő időzavarban lévő emberek problémáira. A szoftver a Taskfit PRO névre hallgat, mely annyira elnyerte Brüsszel tetszését, hogy 1,4 millió euró (közel 450 millió forint) támogatást adott a magyar cégnek a H2020 program keretében. A KKV- és nagyvállalati verzióját is fejlesztik - mondta Molnár László ügyvezető.
A Horizont 2020 programban a cég 1,4 millió euró (közel 450 millió forint) összegű, kétéves projekttámogatást nyert el, mely jövő nyáron zárul le és eredményeként egyéni felhasználókat célzó szoftvermegoldás jön létre - írja a nyeromagyarok.eu oldal.

A szoftver kifejlesztésének hátterében egy egyszerű tény áll, hogy a mai rohanó világban az ember leül a laptop elé, hogy átolvassa az e-maileket, facebookozon kicsit, néhány fontosabb hírt elolvasson és esetleg egy-két banki átutalást elintézzen, de jön egy telefonhívás vagy egy üzenet és már el is felejtettük milyen sürgős feladatunk lett volna a gép előtt.

Magyar világhírű szoftver, ami segít a hatékony munkavégzésben
Erre a napjainkat meghatározó problémára talált megoldást egy magyar startup cég, a BaseWalk Kft. A szoftver célcsoportja széleskörű, lehet jogász, szabadúszó, projektmenedzser, grafikus, auditor, tanácsadó vagy szoftverfejlesztő, a lényeg, hogy munkaidejét a laptop, mobiltelefon, tablet társaságában tölti. A Taskfit PRO kifejezetten ezeknek a végfelhasználóknak nyújt segítséget, de a KKV- és nagyvállalati verzióját is fejlesztik - mondta el Molnár László, a BAseWalk Kft. ügyvezetője.

A fejlesztés lényege, hogy bármikor felidézhető lesz egy adott feladatkörnyezet, annak minden kapcsolódó eleme (megnyitott dokumentumok, email-ek, weboldalak, szoftverek, applikációk). A felhasználó így bármikor ott folytathat egy feladatot, ahol abbahagyta. A program azt is megmondja, mennyit időztünk egy-egy feladattal, és javaslatokat is tesz a hatékonyság javítására.

intel logo company
koronavirus2
usacapitolium
imf
koronavirus2
ferihegyi reptér
koronavírus
forint200124
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti webinárium
Közérthető előadás kezdőknek.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
foglalkoztat munkavállaló dolgozó uniós pályázat támogatás