Előfizetői tartalom

Tízezrek ugrottak rá a kormány hűtőgépcsere programjára

Portfolio
Ma délelőtt lezárult az Otthon Melege Program 500 millió forintos keretösszeggel indított háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezések) cseréjét támogató pályázata, amelynek 25-45 ezer forint közötti támogatására országszerte összesen 46 ezren jelentkeztek - derül ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mai közleményéből. Az anyagban az viszont nincs benne, hogy pontosan mennyien nyertek, illetve mennyien számíthatnak kedvező döntésre, de az 500 milliós keretösszeg és a minimális támogatás esetén a 46 ezerből csak 20 ezer nyertes jöhet ki.

Az adatok szerint a pályázati szempontból legaktívabb régió ezúttal is Közép-Magyarország volt, ahonnan közel 10 ezer pályázat érkezett, de több mint 7 ezer pályázattal dobogós helyezést ért el Észak- Magyarország és Dél-Alföld is. Az eredeti célkitűzésnek megfelelően a pályázók közel kétharmada a kedvezményezett (nagycsaládos és nyugdíjas) célcsoporthoz tartozik....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái