Előfizetői tartalom

Tízezrek ugrottak rá a kormány hűtőgépcsere programjára

Portfolio
Ma délelőtt lezárult az Otthon Melege Program 500 millió forintos keretösszeggel indított háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezések) cseréjét támogató pályázata, amelynek 25-45 ezer forint közötti támogatására országszerte összesen 46 ezren jelentkeztek - derül ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mai közleményéből. Az anyagban az viszont nincs benne, hogy pontosan mennyien nyertek, illetve mennyien számíthatnak kedvező döntésre, de az 500 milliós keretösszeg és a minimális támogatás esetén a 46 ezerből csak 20 ezer nyertes jöhet ki.

Az adatok szerint a pályázati szempontból legaktívabb régió ezúttal is Közép-Magyarország volt, ahonnan közel 10 ezer pályázat érkezett, de több mint 7 ezer pályázattal dobogós helyezést ért el Észak- Magyarország és Dél-Alföld is. Az eredeti célkitűzésnek megfelelően a pályázók közel kétharmada a kedvezményezett (nagycsaládos és nyugdíjas) célcsoporthoz tartozik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés