Előfizetői tartalom

Több tízmilliárd forintnyi EU-pénzről döntött most a kormány

MTI
|
Portfolio
Újabb támogatói döntések születtek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 4 pályázati felhívásának keretében, több mint 78 milliárd forint európai uniós fejlesztési forrást nyert el 126 projekt - közölte ma a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A beruházások összértéke több mint 105 milliárd forintot tesz ki - tájékoztatott Rákossy Balázs, az NGM európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

A négy felhívás1. A távközlési újgenerációs hozzáférési (NGA) és felhordó hálózatok fejlesztésére kiírt pályázaton újabb 78 projekt nyert el összesen 23,1 milliárd forintot, így 35,2 milliárd forint összköltségű fejlesztéseket hajthatnak végre. A felhívás a legalább másodpercenként 30 megabites sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra kiépítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés