Előfizetői tartalom

55 milliárdnyi kutatás-fejlesztési EU-pénz gazdáit hirdették ma ki

Portfolio
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) közzétette a Stratégiai K+F műhelyek kiválósága és a K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések pályázatok nyerteseit, melyek összességében 54,4 milliárd forintos összeget tesznek ki - olvashatjuk az NKFIH közleményében. Már azt is biztosan tudjuk, hogy 45 értékteremtő projekt valósulhat meg ebből az összegből. Az innovatív vállalkozások és kutatóhelyek közötti együttműködéseket ösztönző GINOP pályázat esetében már a következő értékelési fordulóra készülhetnek a pályázók.

A két K+F pályázat nyerteseiA "Stratégiai K+F műhelyek kiválósága" (GINOP 2.3.2.) című felhívás a stratégiai jelentőségű hazai kutatóhelyek K+F kapacitásának erősítését célozza, 2016-ban 65 milliárd forintos keretösszeggel. A napokban közzétett döntés értelmében 22 pályázati program indulhat, melyek esetében a megítélt támogatás összértéke mintegy 28,7 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés