Előfizetői tartalom

Uniós milliárdokat osztogat a kormány az alapítványoknak és az egyháznak

Portfolio
A napokban megjelent a "Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" felhívás, melynek keretösszege 14 milliárd forint. Támogatási kérelmet alapítványok, egyesületek és egyházi szervezetek nyújthatnak be, konzorciumi formában nincs lehetőség pályázni. A projektek 18 és 25 millió forint közötti támogatásban részesülnek.

Néhány információ a pályázatrólA rendelkezésre álló keretösszeg 14 milliárd forint. A támogatott támogatási kérelmek várható száma 560 - 777 db. A projekt megvalósítására legalább 36 hónap, legfeljebb 48 hónap áll rendelkezésre. A fejlesztés megvalósulásának helyszíne Magyarország kevésbé fejlett régiói. A fenntartási időszak 3 évig tart. A támogatási kérelmek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés