Előfizetői tartalom

Eldőlt: ők nevelgethetik az újabb magyar sikercégeket

Portfolio
Összesen 44-en indultak azon az uniós pályázaton, amely a startup cégek és innovatív projektek fejlődését elősegítő ún. inkubátorházaknak nyújt támogatást, de csak 8 ilyen intézménynek javasol támogatást adni a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, hiszen csak számukra adta ki az ehhez szükséges szakpolitikai véleményt.

A Hivatal oldalán megjelent közlemény szerint eldőlt, hogy melyik az a 8 inkubátorház, amely megkapta a szigorú értékelési szempontok alapján adható, ún. KFI szempontú szakpolitikai véleményt, és így benyújthatja a pályázatát a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett GINOP-2.1.5-15 kódszámú pályázatra és így egyenként várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés