Előfizetői tartalom

Belső vizsgálatot indít a Miniszterelnökség a pénzcsapolási kísérlet miatt

Portfolio
A Miniszterelnökség belső vizsgálatot indított a múlt héten kirobbant ügyben, amely több százmillió forintnyi pénz "megcsapolási kísérletét" is tartalmazta - jelezte a Hír Tv-nek Csepreghy Nándor. Az egyik lehallgatott beszélgetés részletben a Miniszterelnökség államtitkárának neve is előkerült, és Csepreghy azt jelezte: áll a vizsgálat elé. A lehallgatott beszélgetések alapján úgy tűnik, hogy anyagi előnyt is elfogadott Mengyi Roland fideszes képviselő, de ő még a múlt héten tagadta érintettségét.

Múlt héten a 168 óra lehallgatási jegyzőkönyvek alapján mutatta be egy több százmillió forintos uniós pénzcsapolási kísérlet fordulatokban gazdag történetét, melyben Mengyi Roland, fideszes képviselő a beszélgetések alapján kenőpénzt kérhetett alkotmányos költség "jogcímen". Az volt az alapfeltétel, hogy még a pályázat kiírása előtt át kellett adni az érintetteknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés