Előfizetői tartalom

Továbbra is masszívan megéri az EU-tagságunk

Portfolio
Nagyon úgy tűnik, hogy nincsenek azon miniszterelnökségi állítások mögött megalapozott számítások, amelyek szerint ha minden lényeges tényezőt figyelembe veszünk, akkor összességében anyagilag negatív volt Magyarországnak a 12 éves EU-tagság - vonja le a következtetést EUrológus azokból a válaszokból, amelyeket a tárcától kapott közérdekű adatigénylés keretében.

Az Index EU-blogja emlékeztet arra, hogy a tavaszi hónapokban mind Lázár János tárcavezető, mind helyettese Csepreghy Nándor azt hangoztatta: az EU-tagság miatt kiesett vámbevételeket és a külföldi cégek által adómentesen kivitt jövedelmeket is figyelembe véve összességében veszített Magyarország a tagsággal, azaz ha úgy tetszik, nettó befizetők voltunk.Kapcsolódó cikkünk2016.06.03Lázárék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés