Előfizetői tartalom

Rendkívül furcsa EU-s pályázati döntéseket hozott a kormány

Portfolio
A 2014-2020-s uniós ciklusban példátlan módon visszavont két, már kora tavasszal kiírt uniós pályázatot a kormány, ráadásul olyanokat, amelyekre a vélhető nyertesek már régen be is nyújtották a támogatási igényüket. A "testmozgást javító infrastrukturális fejlesztések" pályázatainak visszavonása lényegében már július elején megtörtént, de az erről szóló, a szélesebb közvéleményhez eljutó közleményeket csak ma tették ki a kormány hivatalos pályázati oldalára. A rendkívül érdekes fejlemények lehet, hogy összefüggésbe hozhatók az Emberi Erőforrások Minisztériuma háza tájáról az utóbbi hetekben érkezett hírekkel.

Így jutottunk el idáigKét szűkszavú közlemény jelent meg ma délelőtt a kormány hivatalos pályázati oldalán, amelyek lényege, hogy visszavont a kormány két olyan uniós pályázatot, amelyekre a benyújtási lehetőség már februárban, illetve márciusban megnyílt. Az aktuális adatok szerint összesen már 11 támogatási igény be is érkezett az összesen 4,3 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés