Előfizetői tartalom

Elvennék az agrártámogatásokat? - Furcsa harcba kezdett a kormány

MTI
|
Portfolio
Lázár János a ma délutáni Kormányinfo tájékoztatón, Fazekas Sándor pedig egy ma esti minisztériumi közleményben szállt síkra a Magyarországnak is járó uniós agrártámogatások megőrzése, hosszú távú fenntartása mellett, noha ezek ellenkezőjét tudomásunk szerint hivatalosan nem kezdeményezte se az Európai Bizottság, se egyéb nagy EU-tagállam.

Az árnyékkal bokszolunk, vagy tényleg van valami a háttérben?Különösen érdekes, hogy a kvótareferendum előtt egy hónappal a magyar agrárminiszter azt hangsúlyozza: nem szabad átcsoportosítani a nekünk is járó agrárpénzeket a bevándorlási probléma kezelésére. Úgy tűnik, hogy vagy a kvótareferendum sikeressége érdekében egy újabb népes itthoni társadalmi csoport "hergelése"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés