Előfizetői tartalom

Kapd elő a szemüveged! Átírták az EU-pályázatok menetrendjeit

Portfolio
Egyszerre öt uniós pályázati menetrendet írt át a friss kormányhatározatokkal a magyar kormány, de ezeket sajnos most is a szokásos módon: gyakorlatilag áttekinthetetlen formában. Egy-két órányi bogarászás és gyűjtés ugyanis biztosan kell ahhoz, hogy csupán egyetlen Operatív Programnál képbe kerüljünk arról, hogy melyik pályázatnál pontosan milyen változások következtek be, azaz módosult-e a tervezett keresztösszeg, illetve a meghirdetés megcélzott hónapja.

Régóta csőben volt több uniós fejlesztési program pályázati menetrendjének (Éves Fejlesztési Keretének) módosítása és a jelek szerint ezeket most összevárta a kormány és a szerda este közzétett 130. számú Magyar Közlönyben hozta nyilvánosságra. A változások a Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (1471/2016. (VIII. 31.) Korm. határozat) A Gazdaságfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés